Resultaten voor airdeck bodem

 
airdeck bodem
 
Rubberboot Vortex rubberboot.
Dit zorgt tevens voor een goede stabiliteit en controle over de boot. Het grote voordeel van een boot met opblaasbare bodem Airdeck is dat de boot zeer compact gemaakt kan worden voor opslag en transport. Het voordeel van een vaste kunstof of aluminium vloer is dat deze duurzamer is en meer geschikt voor dagelijks en/of professioneel gebruik.
Airdeck Vloer DeBo Watersport: DeBo Watersport.
SKU: niet beschikbaar Categorie: Vloer Tag: airdeck. Airdeck vloer voor DeBo Rubberboten. De DeBo rubberboot met opblaasbare bodem airdeck heeft als grote voordeel dat de rubberboot gemakkelijk en snel in elkaar is te zetten en compact is op te bergen.
Vind airdeck in Rubberboten op Marktplaats.nl.
Met opblaasbare bodem en kiel voor controle en comfort. Handleiding z-ray iv 300: eigenschappen rubberboot voor een zeer scherpe prijs met een lichtgewicht oplaasbare airdeck vloer na leeglaten zeer. Highline airdeck HLA 230 rubberboot. Deze highline airdeck hla 230 is de beste en meest exclusieve rubberboot van het nederlandse wel bekende merk talamex.
Airdeck Rubberboot? De lichtste Rubberboot! Rubberbotenonline.nl.
De Hibo Airdeck Rubberboot heeft een sterke opblaasbare bodem, een Airdeck is licht van gewicht en is eenvoudig mee te nemen! De nieuwe Airdeck van HIBO bestaat uit één geheel en hierdoor is de Rubberboot super snel op te pompen en hoeft u nooit meer een losse vloer mee te nemen.
Bekijk onderwerp Rubberboot?
Maar zo een opblaasbodem is dat sterk genoeg lijkt me een beetje fluffy weet het niet heb nog nooit in zo een ding gezeten lijkt me wel fijn om een beetje stevigheid op de bodem te hebben. Berichten: 21 Geregistreerd: 23 Feb 2012, 2351: ligplaats.: Reageer met citaat. door Tjeerd47 08 Dec 2013, 1325.: Bericht door Tjeerd47 di 29 mei 2012, 1204.: Makkelijk opbergen airdeck Tenminste dat is mijn ervaring, en mits goed opgepompt kan je er prima mee varen, ook met hoge snelheden.
Rubberboten Airdeck Marktplaats.nl.
Te koop aangeboden: in zeer nette staat verkerende mercury rubberboot zonder plakkers met een mercury 5 pk 4 takt buitenboord motor inclusief instructieboekje, factuur van onderhoud en reparatieset! Specificaties mercury: merk: mercury type: 290 lengte: 29, meter materiaal bodem: airdeck max aantal pks: 15 pk.
Carpboard Bekijk onderwerp airdeck of niet?
Heb ze beide bij mijn boot en gebruik voor het vissen altijd mijn airdeck, behalve voor de langere frankrijktrips. Airdeck gaat er handiger in dan een harde bodem En zeg wat je wilt maar ik voel wel een verschil tussen airdeck en harde bodem.
Luchtbodem Top 5 Rubberboot Expert.
Bel, mail of app ons voor vragen 073-6445734. Categorieën 2 tot 3 persoons rubberboten 4 tot 5 persoons rubberboten HighLine Exclusieve boot Visboten / Karperboten Reddingsboten Rib boten Airdeck / luchtvloer rubberboten Lattenbodem rubberboten Houten vlonder / vloer rubberboten Aluminium vloer rubberboten Alle categorieën.

Contacteer ons