Resultaten voor boot registreren zonder rompnummer

 
boot registreren zonder rompnummer
 
Zeilersforum.nl: Rompnummer? 1/1.
Ik kon ook geen rompnummer vinden. Nu deed mijn verzekering er ook niet echt moeilijk over maar mocht je verzekering er wel moeilijk over doen dan kan je altijd nog een nummer laten inslaan als je een ijzeren boot hebt.
TotalFishing.
6 years and 3 months geleden. Jeroen 15 PK is 11 KW en wat het registreren betreft volgens mij zal het niet gtaan zonder merknaam en rompnummer. 6 years and 3 months geleden. FF googelen, hier kun je alles omrekenen. Of je vult de PK's' in, of KW. 6 years and 3 months geleden. 6 years and 3 months geleden. dank u idd 11kw. als de boot niet zou kunne registreren dan zit ik dus met een groot probleem.
Klacht RDW! Registratie snelle motorboot traaaaaaag KLACHT.nl.
Vervolgens leek alles goed te gaan, maar nee hoor.na een paar dagen kreeg ik een brief waarin werd aangegeven dat mijn rompnummer niet correct is! Tevens verzoek om een foto van het rompnummer dat er niet is en het vaartuig.
Bekijk onderwerp Boot registreren.
Waarschijnlijk is jouw boot ouder en heeft deze geen rompnummer, zet dit op het formulier bij het bouwjaar boot is van voor 1998.: Je kan de motor ook laten begrenzen zodat hij niet harder gaat dan 20 kmph. Berichten: 1404 Geregistreerd: 19 Dec 2013, 1439: ligplaats.: Reageer met citaat. Re: Boot registreren.

Contacteer ons