Meer resultaten voor bootkappen prijs

 
bootkappen prijs
 
Bootdoek. Bootacryl voor o.a. bootkappen.
Met de allerhoogste kleur weersechtheden en daarmee langste levensduur. En toch, de laagste prijs. Vanwege onze marktpositie en grote schaalinkoop bij de meest wereldvermaarde merkeno.a. Markilux, Docril en Sunbrella Plus in bootdoek en bootzeil kunnen wij de garantie geven voor kwalitatief hoogwaardig bootdoek van polyacrylvezels. Door een éénzijdige speciale finish op polyurethaan basis heeft het doek een zeer hoge waterkolom en is daardoor absoluut waterdicht. Ons bootdoek en bootzeil staat voor de hoogste haalbare technische kwaliteiten en is gekwalificeerd als Duitsland's' beste en meest duurzame bootdoek. Uiteraard geschikt als dekkleed voor uw boot. Unieke kenmerken bootdoek vergelijkt u maar met anderen! Bootdoek, speciaal ontwikkeld canvas voor o.a. bootkappen of gebruik als dekkleed met als specificaties.:
Kuiptenten en bootkappen.
Helly Hansen is de grootste leverancier van bootkappen, kuiptenten, luifels en havenkleden en is voorloper in modern design en hedendaagse kwaliteitseisen. Oplossingen en keuze van materialen zijn gebaseerd op hun jarenlange ervaring. Wij leveren de originele bootkappen, kuiptenten, console-overtrekken en havenkleden van bijna alle Noorse boten.
Buiskap/Sprayhood Mijnnaaiatelier.nl 31685652523.
Omdat wij van veel bootbezitters de vraag krijgen of wij hun Buiskap/Sprayhood kunnen namaken hebben wij besloten hier gehoor aan te geven. Uiteraard is het altijd beter om een nieuwe mal te maken i.p.v de kap na te maken, maar als u het wilt kunnen wij dat voor u doen al is dit wel nadrukkelijk op eigen risico zie algemene voorwaarden. De prijs hiervoor is 170 p/m2.
Untitled.
Fred Schot: De zeilmaker voor uw Sloepkap.
Fred Schot kenmerkt zich door de zorg in uitvoering en oog voor detail. De uitgekiende pasvorm en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw aankoop ook na lange tijd nog mooi en functioneel is. Door 35 jaar aan ervaring verstaan we ons ambacht als zeilmaker.
Dektent dekzeil OfferteHaven.nl.
Hieronder vindt u enkele prijzen voor bootzeilen die eerder zijn aangevraagd. Het blijft maatwerk dus als u zelf een indicatie wilt hebben kunt u het beste een vrijblijvende offerte-aanvraag plaatsen. De klus voor de zeilmaker Reactie van de Zeilmakerij De Prijs.
BOOTKAP ZELF MAKEN Bootdoekshop.nl.
En misschien wij herhalen misschien is een stiknaad minder mooi recht gestikt., maar u heeft zelf uw kap gemaakt met echt een goede kwaliteit doeksoort en dan. heeft u zeker tussen de 500 a 800 euro en misschien nog meer bespaard!
Reparaties en prijzen.
Bij meerdere werkzaamheden aan uw bootkap wordt een scherpe prijs voor u gemaakt! Vraag daarom altijd geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. Deze bootkap voor een sloep is geheel opnieuw gestikt en voorzien van een nieuwe zwarte bies. De drie ramen zijn vervangen.
Vind bootkap op Marktplaats.nl.
Reparatie bootkappen/: buiskappen/ afdekzeilen/ voortenten en tenten / luifels / trampoline's' en nog meer. Reparatie onder andere scheuren repareren/ ramen vervangen, plaatsen van ritsen in iedere lengte in 6/8/ en 10mm, doorstikken van bootkappen en buiskappen afdekzeilen. Wassen en impregneren.

Contacteer ons