Meer resultaten voor dieseltank reinigen boot

 
dieseltank reinigen boot
 
Tank reiniging.
Wilt u een offerte om uw tank op locatie te reinigen? Vul dan onderstaand formulier in en klik daarna op verzend." Aanvraag dieseltank reiniging. Aanvraag dieseltank reiniging. Naam Voornaam Achternaam. Aantal brandstoftanks in de boot 1 brandstoftank 2 brandstoftanks. Indien twee tanks.
Dieseltank boot reinigen, dieseltank reinigen boot Njord Filtration.
Voor een dieseltank boot reinigen heeft Njord Filtration een methode ontwikkeld waarmee u zonder problemen de dieseltank schoon houdt, en zo optimale prestaties behaalt. Deze methode wordt wereldwijd door vele verschillende bedrijven toegepast, met consistent goede resultaten. Dieseltank reinigen boot.
Zeilersforum.nl: dieseltank schoonmaken Bacterie 1/1.
dieseltank schoonmaken Bacterie 16 juli 2009 1206: 80033. Weet iemand hoe je een dieseltank goed schoon kan maken? alle vuil en water en dus ook alle bacterien verwijderen. Alleen ingelogde leden kunnen reageren. Re: dieseltank schoonmaken Bacterie 16 juli 2009 1301: 80034.
Reinigen dieseltanks.
Dit handpompje heeft een zuigleiding, zowat op het diepste punt van de tank, de overige aanzuigleidingen hoofdmotor, kachel, hulpmotor etc zuigen iets hoger aan. Water is zwaarder dan diesel / gasolie en wanneer de boot dus mooi stilligt, bezinkt alle water naar dit laagste punt.
Bekijk onderwerp Schoonmaken dieseltank.
Berichten: 4598 Geregistreerd: 26 Dec 2011, 0058: Woonplaats: Zwolle ligplaats: info.: Reageer met citaat. Re: Schoonmaken dieseltank. door Basher 10 Okt 2016, 0111.: Toen ik onze huidige boot kocht precies hetzelfde euvel. Ik heb hem uitgeborsteld met inderdaad warm water en Dasty.
Afrekenen met de dieselbacterie BootCoachBob.
in mijn boot is een tweede tank gebouwd. Door de ene als dagtank en de andere als hoofdtank te gebruiken, zit er tussen de eerste en de tweede ook een waterfilter. De opvoerpomp van de ene naar de tweede trekt de diesel door zon magneet, die de groei van bacterien tegenhoudt. Met de retourleiding heb ik dus eigenlijk een systeem om mn brandstof te reinigen en de bacteriegroei tegen te gaan. Filters met een glazen stulp zijn geweldig! je kunt zien hoeveel water en viezigheid er is. en deze aftappen. Ik heb een vraag mbt dielselbacterie. Ik vaar in een sloep en heb last van water in mijn kunststof dieseltankje van 42 liter. Dit water komt waarschijnlijk door de ontluchters, dus die ga ik veranderen. Maar nu mijn vraag; ik ga een aftapkraantje aan mijn dieseltank maken maar ik heb geen inspectiedeksel dus kan de tank niet van binnen schoonmaken.
Dieseltank schoon maken.
Ik ben de naam even kwijt, en de boot ligt nu even niet voor de deur, maar wellicht weet Hereditas hoe het heet, die gebruikt het zelfde spul Kom, hijs de boeg en gijp de kiel. Fok de kluiver en aan het wiel.
Nieuw! Dieseltank reinigen op locatie. Snel en makkelijk!
Feit is dat minimaal 60% van de watersporters die een boot hebben met een dieselsysteem rondvaart met een vervuilde tank. Vaak weten ze dit maar hoe kom je er van af? Een dieseltank reinigen is zo makkelijk niet. Vaak heeft dit het nodige hak en breekwerk tot gevolg.

Contacteer ons