Meer resultaten voor boot schilderen prijs

 
boot schilderen prijs
 
prijzen Boatcleaners.nl.
boot schilderen of spuiten.: op basis van mandagen a 300 euro excl btw per dag excl materiaal kilometervergoeding en. de huur van een spuit of schilderhal. Grote projecten doen wij in samenwerking met bedrijven. die hiervoor de ruimte hebben. op basis van 300 euro voor een mandag ex btw en excl. antifouling en voorrijkosten 22 cent/km. als de opdracht groter word zal er op basis van calculatie een prijs worden gemaakt.
Zeilersforum.nl: Zeilboot laten schilderen/spuiten 1/7.
Kijk ook naar wrappen, een folie er overheen i.p.v. Heb ik eens een offertje voor gevraagd. Laat ik het zo zeggen: ik moet de boot 4 keer laten schuren schilderen voor ik dat er uit zou hebben Alleen ingelogde leden kunnen reageren.
Yachtservice Van Swaay.
Stalling van de mast in speciale berging, exclusief arbeid demonteren zalingen, kwetsbare accessoires. Yachtservice van Swaay is aangesloten bij de HISWA en hanteert de HISWA Algemene aannemings, verkoop en leveringsvoorwaarden en de HISWA Algemene voorwaarden huur en verhuur lig en/of bergplaatsen voor vaartuigen en aanverwante artikelen evenals een individueel werfreglement.
Zoekt u een jachtschilder? Vraag offertes aan bij jachtschilders.
Vorige: De opdracht Plaats opdracht. Wat kost een boot schilderen bij een jachtschilder? Wij kunnen u geen vaste prijs geven voor jachtschilderwerk. Elke boot en elk project is uniek. Wat we wel kunnen is een klein overzicht geven van eerder schilderwerk waar onze jachtschilders en werven op hebben gereageerd en een offerte voor hebben uitgebracht.
Tarieven Jachtschilder Zweder.
Jachtschilder Zweder, het schilderen van boten op lokatie. Fotos van projecten. De tarieven voor het schilderen van uw schip zijn afhankelijk van de lengte van het schip. Schilderen van romp, dek en opbouw met DD-lak of traditionele jachtlak.: Een boot van 8-10 meter.:
Jachtwerf Fa. W. Harting en Zoon.
Zij zijn op de hoogte van de toepassingen en de Nederlandse wetgeving op het gebruik ervan. Richtprijzen voor het aanbrengen van antifouling onder uw boot. Wij bieden u 2 dagen overdekte stalling met klusmogelijkheid; hellingen; afspuiten onderwaterschip en aanbrengen geschikte antifouling inclusief klein primerwerk.:
Schip en scheepvaart coatings Maritieme Coating Belgiƫ Coatings.be.
Scheepvaart coatings voor boven de waterlijn. Hieronder vallen de coatings die worden gebruikt voor het scheepsdek, interieur en alle andere delen die boven de waterlijn van het schip beschermd moeten worden. Ze beschermen de boot tegen zee, zon, zand en eventuele beschadigingen.
Schilderen Boten 2dehands.be.
1 Prijs o.t.k. van tot OK. Brussel Gewest 2. Gebruikt 8 Gebruikt 8. Nieuw 1 Nieuw 1. Toon Zoekertjes 9. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Ik heb onlangs een bootje gekocht om op te knappen en er een visbootje van te maken. Omdat ik nu een afgewerkt bootje op de kop kan tikken ga. 3 augustus 2018 1140: Hechtel-Eksel. boot jeanneau leader 8.50. Wegens onvoorziene omstandigheden ben ik genoodzaakt mijn boot JEANNEAU Leader 8.50 te verkopen. De romp is leeg en is klaar voor renovatie. 24 juli 2018 1039: Bruxelles Evere. Zeilboot International 14. International 14 te koop Moet weg wegens tijdsgebrek om te zeilen Recent gerenoveerd en nodige herstellingen gedaan. Enkel nog te schilderen I.
Boot schilderen uitbesteden aan een professional! Vraag een offerte aan!
Wij nemen uw boot schilderen graag voor u uit handen. Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige verfproducten en apparatuur. Met onze professionele verfsystemen en vakmensen uit de praktijk bent u verzekerd van een perfect resultaat dat lang meegaat en uw schip in absolute topconditie houdt. Wij adviseren welk verfsysteem het best gebruikt kan worden. Uiteraard ontvangt u van ons van tevoren een offerte op maat. Wij werken op iedere gewenste locatie. U kunt eenvoudig bestellen in onze webshop en wij bezorgen vervolgens bij u thuis of op de werf. Heeft u behoefte aan meer informatie en/of advies? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van deskundig advies op basis van onze jarenlange ervaring! Watersportwinkel Arnhem Stadsblokkenweg 1 6841 HG Arnhem webshop@watersportwinkelarnhem.nl 003126-3216035. KVK nr: 57014019 BTW nr: NL100026886B01. Wilt u op de hoogte blijven? Word lid van onze mailinglijst: Abonneer. Bootverfshop, alle bootlakken voor plezier en beroepsvaart tegen de laagste prijs!
Jachtschilder.
10.270, Staat uw boot er niet bij? Bel 06 18064826 voor een vrijblijvende offerte. Prijzen alleen geldig indien het verfsysteem van het schip in redelijke staat van onderhoud verkeerd. ________________________________ Zomer aktie 2018 Indien u uw schip in de zomermaanden juni t/m augustus 2018 laat schilderen krijgt u 10 % korting op de vermelde prijs van het schilderwerk.

Contacteer ons