Resultaten voor staalstralen op locatie

 
staalstralen op locatie
 
Zandstraalwerken Kristof De Bie, Beerse, Welkom.
Gaat het nu om 1 plank of een grote partij, we zullen steeds naar het gewenste resultaat trachten te werken. Bel 32 497 88 41 66 of mail! 2019 Zandstralen Kristof De Bie. Rouwbergskens 7/12, 2340 Beerse. 32 0497 88 41 66. Openingsuren atelier: enkel op afspraak.
Parelstralen Staalstralen Zandstralen Vlamytal Vlamytal BVBA.
Vlamytal Oppervlaktebehandelingen Parel, staal en zandstralen. Parel, staal en zandstralen. We starten steeds met een schone lei om jouw product een nieuw leven te geven. Onze twee straalcabines reinigen alle oppervlaktes. Daarvoor gebruiken we drie technieken: parel, staal en zandstralen.
Op locatie stralen door Misset Metaalbescherming Markelo.
meer dan 43 jaar ervaring. Op locatie stralen en conserveren. Kunt u met uw werk niet naar ons toe komen? Dan komen wij graag met onze apparatuur naar u toe. Schilders en afwerkingsbedrijf Misset Markelo is gespecialiseerd in het op locatie stralen en conserveren.
Zelfzandstralen.nl Uw partner in zandstralen.
Niet alle te stralen delen zijn naar onze werkplaats te transporteren. Daarom hebben wij diverse mobiele units. Met zo'n' unit kunt u op uw eigen locatie zandstralen. Denk bijvoorbeeld aan gevels, kapspanten in oude panden, kunstwerken, boten enz. 2182 NH Hillegom.
Mobiel stralen op locatie Straalbedrijf Van de GeestStraalbedrijf Van de Geest.
Mobiel conserveren wordt vaak gedaan als de transportkosten te hoog zijn, de te conserveren delen te groot zijn of wanneer de delen niet verplaatsbaar zijn. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van stralen en conserveren van staal, zoals damwanden, tanks en diverse constructies.
Air Concept Uw specialist in fijn zandstralen, parelstralen, luchtgommen en logen.
Luchtgommen van meubels en deuren. Inox en non-ferro metalen. Om een optimale service te garanderen, stralen we ook op locatie! Vraag nu GRATIS uw vrijblijvende PRIJSOFFERTE aan! Hadden niet gedacht dat van onze eetkamer nog zoiets mooi te maken viel!
Stralen Van Ginkel Groep.
Metalliseren door gecertificeerd personeel, op locatie en stationair. Veilig en gecontroleerd werken onder onze Doorwerkvoorzieningen. Diverse constructies en afmetingen. Stralen en conserveren brug te Heerlen. Onderhoud conservering bruggen Aarkanaal. Aanstralen en overlagen brug Heersdijk. Stralen en conserveren Tacitusbrug. Stralen en conserveren offshore funderingen.
Zandstralen: Meubels, Trappen, Gevels Plafonds Info Prijzen.
Zandstralen: info, toepassingen prijzen. Zandstralen, ook wel gritstralen genoemd, is een variant en alternatief voor het schuren van verschillende materialen. Door met een hoge druk zand, grit of andere korrelvormige middelen op een object te spuiten, worden verf, graffiti of lak eenvoudig verwijderd.
Combistralen Harlingen.
Allerhande schepen zoals; kotters, coasters, binnenvaartschepen en werkschepen worden door ons onder handen genomen. Daarnaast hebben wij ook een straalloods hiermee creƫren we ook de mogelijkheid om kleinere objecten in eigen beheer te stralen en eventueel te conserveren. Niet alleen trots op deze prachtige locatie, zijn wij dat ook zeker op onze vaste klantenkring.
Mobiel stralen op locatie Evers Straalbedrijf.
Evers Straal en Spuitbedrijf is sinds 1973 actief in straalwerk met de daarmee samenhangende conserveringen van metaal, aluminium en hout. U kunt bij ons terecht voor stralen, spuiten en natlakken, poedercoaten, schooperen, thermisch ontlakken en mobiel stralen op locatie. Mobiel stralen op locatie.
Jet Cleaning Houthulst Soda blast zandstralen.
Zij hebben geen voorzieningen om straalwerken uit te voeren en dit lange tijd op eigen locatie te doen. Hiervoor sturen wij een ambulante cabine met bijhorende compressor en elektriciteitsgroep. Oplossingen zoals graffiti verwijderen. Deze methode van stofvrij stralen die we bij Jet Cleaning gebruiken, passen wij toe bij volgende producten.:
Zandstralen van metaal, hekwerk, decoratie, metalen voorwerpen.,
Op locatie stralen we bestaande hekwerken, niet demonteerbare poorten, poutrels, treinrails, metalen trappen en andere vaste constructies. In het atelier kunnen we metalen tuindecoratie, tuinmeubels, lantaarnpalen, velgen, te reviseren stukken en andere losse delen stralen. Bel 32 497 88 41 66 of mail! Zandstralen van metalen voorwerpen.

Contacteer ons