Resultaten voor bootisolatie

 
bootisolatie
 
Bootisolatie Verhoog uw vaarplezier door geluidsoverlast tegen te gaan.
U bent hier EASY Noise Control Blog Bootisolatie. 02 oktober 2017. Jeroen de Klaver. Trillingen in het casco, geluid van de boegschroef en een klankkasteffect in de stuurkast zijn hinderlijke factoren die uw vaarplezier kunnen beïnvloeden. In deze blog geven we advies hoe u deze factoren kunt tegengaan.
Scheepsisolatie Hoe isoleer ik mijn boot? Motorboot.com.
Voor wat betreft levensduur en invloed van vocht op het product rotten zijn er evenmin verschillen te melden. Als er een aluminium folie op het product is aangebracht wordt deze gericht naar de verblijfkant naden luchtdicht afwerken met een aluminium tape.
bootisolatie bij restauratie boot Isotrie.
Bootisolatie bij restauratie boot. MV 31/5/16 Realisatie van bootisolatie. De Melania zit in een nieuw kleedje! De thermische isolatie van een boot in de buurt van Rijsel. Het polyurethaanschuim werd direct gespoten op de ijzeren romp. Ook mogelijk op aluminium, hout of polyester.
Bootisolatie met Froth-Pak PUR schuim.
FROTH-PAK PU schuim wordt oa bij tal van maritieme toepassingen gebruikt enerzijds om condens of corrosie tegen te gaan, en anderzijds om te gaan isoleren. Indien het PUR schuim dient als weermiddel tegen condens, dan volstaat een laag van 2 cm bij het merendeel van de toepassingen.

Isoship is daarom uitermate geschikt voor natte ruimtes. De zelfklevende en gemakkelijk te knippen of snijden platen zijn tevens vlamdovend en geluiddempend. Door de toplaag en de bufferwerking van de isolerende tussenlagen, wordt het comfort in de boot beduidend verhoogd.
DOW Froth-Pak spuitbaar polyurethaanschuim PolyesterShoppen.nl.
Dow Froth-Pak is een verspuitbare PU schuim welke geleverd wordt als compleet systeem. U hoeft enkel de slangen aan te sluiten en u kunt spuiten. Dit Handi-Pak komt als 2 spuitbussen welke in een houder worden geplaatst waaraan de slangen zitten.
Motorruimte isolatie Motorruim van uw boot dempen.
Het motorgeluid houdt u daar het best tegen door wanden en luiken te isoleren door ze te voorzien van Isomat TS of bij grotere projecten met Isomat KE. Deze platen zijn te verlijmen met Saba Select lijm gebruik 05, liter/m.
Scheepsisolatie Boot isoleren Isocoat Isolatie.
Jouw boot of schip laten isoleren? Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in bootisolatie of scheepsisolatie. Boot isolatie of scheepsisolatie draagt bij aan optimaal comfort en een goede afwering van vocht, op plaatsen waar je daar liever niet mee te maken heeft.
PU schuim: bootisolatie met PUR isolatie schuim Polymer Insulation Products.
FROTH-PAK PU schuim wordt bij bootisolatie enerzijds gebruikt om condens tegen te gaan, en anderzijds om te gaan isoleren. Indien het PUR schuim dient als weermiddel tegen condens, dan volstaat een laag van 2-3 cm. Wanneer het de bedoeling is om te gaan isoleren dan is een laag van 6-7 cm PU isolatie aan te raden.

Contacteer ons