Resultaten voor boottent maken

 
boottent maken
 
Beoordelingen Zeilmakerij Sterk.
Ervaring met: Dektent en winter/zomerkleed. Hebben een wintertent voor onze motorboot laten maken. Zijn met de boot en het frame naar Sneek gevaren en daar heft de zeilmaker een mal gemaakt. In het najaar kwamen ze de tent op de boot leggen. Ze hadden een naaimachine bij zich voor het geval er iets niet helemaal goed was. Was niet nodig tent paste perfect. Nu naar een paar stormen zit de tent nogsteeds perfect. Goed zeilmaker en prettig in de omgang. Zou iedereen aanraden om prijsopgave te doen. Totaal oordeel 10. Persoonlijk advies 8. Gert uit: Sneek. Ervaring met: Boottent en Cabriokap.
Dektent dekzeil OfferteHaven.nl.
Plaats gratis uw opdracht bij meerdere specialisten. U heeft een nieuwe boottent, boothoes, kuiptent, dektent, dekzeil of ander canvaswerk nodig. Van reparatie en reiniging tot een nieuwe dektent op maat. Plaats vrijblijvend een aanvraag. Wat kost een nieuw bootzeil? Een nieuw bootzeil, dektent of cabriokap is vaak maatwerk en vereist daarom vaak een offerte. Hieronder vindt u enkele prijzen voor bootzeilen die eerder zijn aangevraagd. Het blijft maatwerk dus als u zelf een indicatie wilt hebben kunt u het beste een vrijblijvende offerte-aanvraag plaatsen. De klus voor de zeilmaker Reactie van de Zeilmakerij De Prijs. Dektent Saga 20. De combinatie buiskap/ haventent kost bij ons 1850., Sprayhood voor een Wibo 945. Rolfokhoes en drophuiken voor een Taiwan Cclipper CT41. De maindrop systemen kosten respectievelijk 950 en 800 euro. 950, en 800, euro. dekzeil/buiskap polar 22. De buiskap met haventent kost 2100.00. De lage kap raad ik af, maar zal 1600.00 kosten. 2100, en 1600., sprayhood en kuiptent voor bavaria 44-3 uit 2001. Vervanging bestaande kap Tent Polar 22. Maken van een dektent op achterdek.
Untitled.
Zeilmakerij Couperus Woudsend, zeilmaker in Friesland voor uw boottent.
Wij maken boottenten en buiskapppen. Zeilmakerij Couperus levert alle canvasproducten voor uw boot. Met alleen de beste materialen en goede service staan wij garant voor een hoogwaardig product. Wij zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Woudsend, Zuid-West Friesland en ver daarbuiten. Ligplaatsen voor de deur en verwarmde loods. Uw boot kan kosteloos bij ons in de haven liggen of in de werkloods staan terwijl wij aan uw boottent werken.
Vuplex ramenreiniger Watersport Almanak webwinkel.
De waslaag zorgt voor een barrière tegen water en andere weersomstandigheden die tot vervuiling, veroudering en afname van de helderheid leiden. Door de antistatische werking kunnen andere schurende materialen zoals stof, vuil en zandkorrels niet goed hechten en dat voorkomt beschadigingen.
Buiskappen, Sprayhoods en cabrioletkappen van Zwaan Sails Lelystad, zeilmakerij Zwaan, zeilmakers, Jachtzeilmakers, Buiskappen, Sprayhoods. bimmini tops, cabrioletkappen, al uw canvas werk. Sprayhoods
Het liefst hebben wij de boot dan ook in Lelystad zo dicht mogelijk bij de zeilmakerij, dat is de beste manier. Onderhoud van de kap, gebruik bij het schoon maken nooit zeep welke dan ook gewoon schoon leidingwater is het beste.
Zeilmakerij Almere Flevoland Maatspecialist.
Uiteraard bent u ook bij ons van harte welkom om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden en wensen voor uw boot te bespreken. U kunt altijd contact opnemen voor vragen of een vrijblijvende prijsopgaven. Zeilmakerij Schrijver heet nu Flevoland Maatspecialist.
Home Restyle Zeilmakerij Stoffeerderij.
Wij regelen voor u het reinigen en coaten van uw zeilen en het impregneren van bootkappen, zonwering, tenten, en aanverwante producten. Restyle is officieel dealer van SailSelect zeilen. Deze zeilen worden gemaakt door een van de grootste zeilmakerijen ter wereld.
Bootzeil.nl / Bootzeil.be blog Schoonmaken Buiskap Bootzeil.nl.
Wanneer u zeep of ander schoonmaakmiddel gebruikt om de buiskap schoon te maken, verwijdert u stukje bij beetje de impregnatie en het stijfsel. Hierdoor wordt de kap minder waterdicht en kan er snel als op de kap groeien. Reinigen en impregneren.: Onderhoud aan uw kap of zeil is belangrijk voor de kwaliteit, kleur en levensduur Zonder onderhoud gaat de boottent of bootkap snel achteruit.
Bootkappen, winterkappen, vervanging of reparatie van uw bootkap: Atomatent.
Mocht u nog geen bootkap hebben dan is dat geen probleem, wij maken een passende nieuwe kap geheel naar uw wensen. Ook hier staat kwaliteit weer hoog in het vaandel omdat we gebruik maken van de beste materialen wat uw vaargenot ten goede komt!
Diensten Zeilmakerij Ingrid.
Hierna volgt de montage aan boord. We maken gebruik van de aanwezige bevestigingspunten of monteren nieuwe drukknopen of rail op uw schip. U ziet, wij moeten minimaal 3 tot 5 keer op uw boot zijn voor het maken van een kap of tent.
Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. E-Sails.
Home / Buiskapbeslag / Buiskap Beslag RVS316 Aluminium. Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. RVS beslag, buisframebeslag, aluminium. Buiskapbeslag RVS 316. Hieronder vindt u onderdelen om uw buisframe voor bijvoorbeeld uw bootkap of bimini samen te stellen of weer compleet te maken.

Contacteer ons