Resultaten voor boottent maken

 
boottent maken
 
Bootkappen en buiskappen Zeilmakerij Interzeil Groningen.
Voor een uitstekende pasvorm komen we bij u op locatie om een mal van uw boot te maken. Uw bootkap of buiskap kan, afhankelijk van uw wensen, worden voorzien van meerdere ruiten en ritsen. Techniek en materialen, bootkappen en buiskappen.
Vragen en antwoorden Bateau Bootservice.
Laat het doek goed drogen. Gebruik Ultramar Sprayhood Tent Protector om het doek van uw bootkap weer waterdicht te maken en te beschermen. Hoe kan ik mijn bootkap impregneren en waterdicht maken? Bootkap impregneren en waterdicht maken met Ultramar Sprayhood Tent Protector.
Het reinigen van uw boottent Zeilmakerij Rikkers.
De buitenkant krijgt na verloop van tijd te maken met algen, vervuild water regenstrepen, cadeautjes van vogels, etc. Door deze verontreiniging tijdig schoon te maken en te verwijderen verlengd u de levensduur van uw tent. Daarbij komt ook nog dat het er wel heel mooi uit ziet als zowel de boot als de tent en zeilen er strak en verzorgd bij staan. Maar er zijn nog meer redenen om uw zeilen te reinigen. Zo is het niet goed voor uw gezondheid om tijd door te brengen in een schimmelrijke omgeving. Het reinigen van een tent gebeurt met handwarm water en een zachte borstel, zonder daarbij te gaan schrobben! U borstelt met water uw tent zelf voorzichtig schoon. Als dit niet voldoende is zijn er speciale reinigers ontwikkeld die veilig gebruikt kunnen worden om in de verontreiniging van uw boottent te trekken en deze los te weken.
Welkom bij Zeilmakerij De Twee Gesusters in Schagen.
Als het gaat om maatwerk is De Twee Gesusters al ruim 30 jaar een begrip in Schagen en omstreken. De geleverde diensten en producten die wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven zijn zeer uiteenlopend. Zo kunt u bij ons in Schagen terecht voor het laten maken en repareren van bijvoorbeeld.:
Zeilmakerij en tentmakerij Rits Helmond uit Noord-Brabant.
Wij beschikken over een lastafel van 11 meter en grote tafels waarop de tenten gelegd worden om te repareren. Wij maken het voor u mogelijk om met uw boot onze werkplaats in te rijden. Uw bootkap laten repareren of een nieuwe tent laten maken?
Diensten Zeilmakerij Ingrid.
Hierna volgt de montage aan boord. We maken gebruik van de aanwezige bevestigingspunten of monteren nieuwe drukknopen of rail op uw schip. U ziet, wij moeten minimaal 3 tot 5 keer op uw boot zijn voor het maken van een kap of tent.
Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. E-Sails.
Home / Buiskapbeslag / Buiskap Beslag RVS316 Aluminium. Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. RVS beslag, buisframebeslag, aluminium. Buiskapbeslag RVS 316. Hieronder vindt u onderdelen om uw buisframe voor bijvoorbeeld uw bootkap of bimini samen te stellen of weer compleet te maken.
Zeilmakerij Voor de Wind Leimuiden Loosdrecht Aalsmeer Zeilmakers voor uw sloep, Overzicht mallen serie-boten, ook voor u hebben wij de originele mal voor uw boot/sloep.
Het hele jaar zijn wij op zaterdag geopend voor het aannemen en uitvoeren van uw reparaties en geven wij u vrijblijvend informatie over onze producten. Dekzeil Rolfokhoes Kuiptent Zeilhuik Buiskap Dektent Winterkleed Stofkleed Railingzeil Zonnetent Achterkap Cabrio kap Biminitop Sprayhood.
Untitled.
Boottent en Cabriokap.
Levertijd van uw boottent hangt natuurlijk af van de tijd van het jaar. In de herfst en de winter is het rustiger en kunnen we sneller leveren bovendien ontvangt u dan vaak winterkorting in het voorjaar is het veel drukker en zult u langer moeten wachten. 900: 1730: uur. 900: 1530: uur. Vanaf 1 september zijn wij zaterdags op afspraak open. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken op een.
Vuplex ramenreiniger Watersport Almanak webwinkel.
De waslaag zorgt voor een barrière tegen water en andere weersomstandigheden die tot vervuiling, veroudering en afname van de helderheid leiden. Door de antistatische werking kunnen andere schurende materialen zoals stof, vuil en zandkorrels niet goed hechten en dat voorkomt beschadigingen.
zeilmakerij johanna.
Zeilmakerij Johanna vindt dit als vanzelfsprekend, en heeft daarom volop aandacht voor de kwaliteit van het product én voor de wensen van de klant. Zeilmakerij Johanna oriënteert zich op alle watersporters en kampeerders in de provincies Drenthe en Groningen. Wij maken onder andere.

Contacteer ons