Op zoek naar boottent maken?

 
boottent maken
 
info bootkap.
Heeft u geen bootkap is het verstandig een zomer/winterkap te laten maken. In aanschraf wel duurder maar op langere termijn zal het elkaar kwa prijs weinig ontlopen. Bij het fabriceren van een bootkap is het van belang dat de beugels/frame in goede staat zijn.
Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. E-Sails.
Home Ons assortiment Buiskapbeslag RVS buizen Buiskap Beslag RVS316 Aluminium. Hoge kwaliteit RVS beslag voor het maken van uw buiskap frame. Hieronder vindt u onderdelen om uw buisframe voor bijvoorbeeld uw bootkap of bimini samen te stellen of weer compleet te maken.
Boottent maken is een ambacht Binnen kijken bij tentmakerij KTSO uit Grou, Friesland YouTube.
ESVO Tenten Outdoorstoffen 17721, views. ZONklaar Vakkundig in het reinigen/coaten van uw zonwering, boottent of zeildoek Duration: 244. Zon Klaar 9606, views. Boat build video Duration: 855. lancesactits 54690, views. Het maken van een Motorboot Kap Hanse Sails Duration: 112.
Diensten Zeilmakerij Ingrid.
Hierna volgt de montage aan boord. We maken gebruik van de aanwezige bevestigingspunten of monteren nieuwe drukknopen of rail op uw schip. U ziet, wij moeten minimaal 3 tot 5 keer op uw boot zijn voor het maken van een kap of tent.
Beukenholdt zeilmakerij en bimini-tops.
Door onze jarenlange ervaring in het maken van buizenframes kan het frame precies volgens uw wensen worden gemaakt, zodat deze precies past bij uw boot. Wij kunnen buizenframes leveren in aluminium 20, 22 en 25mm. en roestvaststaal 19, 22 en 25mm.
Bootkap impregneren? Zo krijgt u elke bootkap waterdicht! Ultramar.
Denkt u bij het impregneren dus niet alleen aan waterdicht maken. Maar vooral aan het BESCHERMEN van het doek. Zo verlengt u aanzienlijk de levensduur. En kunt u met een schone boottent het water op. Buiskap impregneren is een paar simpele stappen.
Beoordelingen Zeilmakerij Sterk.
Ervaring met: Dektent en winter/zomerkleed. Hebben een wintertent voor onze motorboot laten maken. Zijn met de boot en het frame naar Sneek gevaren en daar heft de zeilmaker een mal gemaakt. In het najaar kwamen ze de tent op de boot leggen. Ze hadden een naaimachine bij zich voor het geval er iets niet helemaal goed was. Was niet nodig tent paste perfect. Nu naar een paar stormen zit de tent nogsteeds perfect. Goed zeilmaker en prettig in de omgang. Zou iedereen aanraden om prijsopgave te doen. Totaal oordeel 10. Persoonlijk advies 8. Gert uit: Sneek. Ervaring met: Boottent en Cabriokap.
Home Zeilmakerij Dijkstra Grou.
Waar de focus in de beginjaren vooral lag bij zeilen en dektenten, hebben we ons in de loop der jaren tevens gespecialiseerd in het maken van bootkappen en tenten voor onder andere sloepen en kruisers. Lees meer over Over ons. Daarom innoveren wij! Wij blijven altijd innoveren binnen ons bedrijf. Sinds enkele jaren werken we daarom met een digitale snijmachine. Meteen ter zake. Wij helpen je verder. Een boottent op maat gemaakt!
portfolio buiskappen en achtertenten zeilmakerij zaandam, de Zeilerij De Zeilerij Zaandam.
Nieuwe bootkap met 4 grote ramen aan de buitenzijde geblindeerd voor behoud van de raamfolie. Gemaakt van Top Gun, een zeer soepel maar sterk polyester materiaal in de kleur TAUPE. boottent met cabrio'dak.' boottent met cabrio'dak' naturel acryl doek, met blindering buitenop en horren die inritsbaar zijn en zo dichtgemaakt kunnen worden dat ze bijna volledig afsluiten.
Buiskappen en Boottenten.
Wij maken buiskappen en boottenten voor u op maat. Voor een uitstekende pasvorm komen we bij u op locatie om een mal van uw boot te maken. Uw buiskap of boottent kan, afhankelijk van uw wensen, worden voorzien van meerdere ruiten en ritsen.
Buiskap zeilboot Zeilmakerij De Vries Maritiem.
Voor de rolbeugelbuiskap is een nieuw dubbelbeslag ontwikkeld door Zeilmakerij De Vries Maritiem. Om uw gripperbar een luxere uitstraling te geven, en voor een prettiger grip, kunt u ons uw RvS gripperbar laten bekleden met echt leer. Wilt u een buiskap /sprayhood laten maken?
Zeilmakerij Volendam Sailmakers Zeilboot.
Zowel de zijkanten als de achterkant van de tent zijn oprolbaar door middel van afneembare elastische koorden met speciale haakjes. Als de schootlieren op de kuiprand staan maken we daarvoor een uitbouw aan de kuiptent zodat de lieren er ook binnen vallen.

Contacteer ons