Resultaten voor boot stralen

 
boot stralen
 
stralen en coaten Elzinga.
stralen en coaten spuiten onderwaterschip/antifouling refit boot polyester reparatie osmosebehandeling spot repair boot rvs-beslag en betimmering belettering boot winterberging boot garantie. Home / Onze diensten / Elzinga voor de ondernemer / Jacht en casco / stralen en coaten. stralen en coaten.
Mobiel stralen van een Boot Evers Straalbedrijf.
Home Mobiel stralen van een Boot. Mobiel stralen van een Boot. Straalbedrijf Evers staat voor. Wij begrijpen uw spoed. Alle faciliteiten onder 1 dak. 40 jaar ervaring. Brede en toch specifieke kennis. Alles onder 1 dak. Meer weten over onze diensten?
Uw boot laten zandstralen? Ga naar Zelfzandstralen in Hillegom.
Home Zelf zandstralen Voertuig Boot. Het zandstralen van boten en schepen. Schepen en boten kunnen met ons materieel prima gestraald worden. Metaal is uitermate geschikt om te stralen. Na het stralen adviseren wij een zeewaterbestendige epoxy die veel in de off-shore gebruikt wordt.
Toepassingen Jacht en boot stralen Zandstraal 24, zelf zandstralen.
Ook het verwijderen van teer, roest en verf van een stalen ondergrond werkt met IBIX eenvoudig en moeiteloos. Door de juiste straalmiddelen te kiezen is het stralen van polyester, staal of hout overal uit te voeren en is de stofontwikkeling minimaal.
Onderwaterschip behandelen Onderwaterschip stralen Hooghiemstra BV.
Die verminderde weerstand levert u een brandstofbesparing op. Dat is fijn voor u en uw portemonnee! Wilt u uw boot stralen en coaten? Vraag dan nu een offerte aan. Romp, opbouw of dek boot stralen. Casco stralen en coaten. Wat we nog meer bieden.
stralen en coaten Multiship Holland.
Direct na het gritstralen wordt er in de meeste gevallen gekozen voor een oppervlaktebehandeling. Onze ervaren boot stralers staan u graag te woord om de verschillende opties met u te bespreken. Na het stralen coaten wij uw boot in elk denkbare coating in de geconditioneerde spuithal van 40 meter.
Stralen Onderwaterschip Stralen Boot Stralen Zandstralen Osmose Behandeling Dynamic Boat Services.
Vraag hier direct een offerte aan. Stralen op locatie is mogelijk, wel dient u er rekening mee te houden dat het stralen erg veel lawaai maakt, dat er genoeg ruimte moet zijn om de boot en dat het schip op een afspuitbare/harde vloer staat.
Gritstralen Boot stralen Straalbedrijf Hooghiemstra BV.
Vraag Albert alles over onze samenwerking met andere bedrijven en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u uw boot stralen en coaten? Vraag dan nu een offerte aan. Romp, opbouw of dek boot stralen. Casco stralen en coaten.
Zelf stralen van een stalen jacht Zeilen.
Je kunt ook goed zien wanneer je naar een volgende plek op de romp moet, zodat je niet de kans loopt te veel van de romp af te stralen. Je kunt de afstand van de spuit tot de boot variƫren, zodat je goed kunt zien wat het beste resultaat geeft.

Contacteer ons