Meer resultaten voor stralen op locatie

 
stralen op locatie
 
Stralen Stevens Betontechniek.
stralen kan gebeuren in div omgevingen zowel binnen als buiten waarbij de straler beschermd wordt door een straalpak, laarzen, handschoenen en een overdrukhelm. Of wij kunnen mobiel stralen op locatie. Er zijn vele soorten straalmiddelen waaruit een keus gemaakt kan worden.
Stralen Nieuwenhuis.
Afzuiginstallaties zijn er in diverse capaciteiten en worden afgestemd op de gebruikte machines. Zowel de straalmachines als de afzuiginstallaties kunnen opereren met een eigen stroomvoorziening zodat bijna elk werk op bijna elke locatie mogelijk is. Meer informatie over stralen? Neem contact op.
Welk glas beschermt het beste tegen UV-stralen kleding, meubels? icon-mill. icon-camera. icon-add. icon-circle. icon-arrow. icon-badge. icon-bus. icon-cancel. icon-cat-1. icon-cat-2. icon-cat-3. icon-
U kunt ons bellen op 0800-0003. Wij zijn 24/7 open. Welk glas beschermt het beste tegen UV-stralen kledingzaken en andere? Welk glas beschermt het beste tegen UV-stralen kledingzaken en andere? Stratobel gelaagd veiligheidsglas zie definitie van Stratobel met een min.
Vertrouwde partner op het gebied van diverse straaltechnieken.
Sinds 1982 is Kuilboer B.V. een vertrouwde partner op het gebied van diverse straaltechnieken op locatie. In de loop der jaren hebben wij ons steeds meer weten te ontwikkelen en specialiseren in het voorbehandelen en/of verwijderen van allerlei soorten ondergronden.
Mobiel stralen door Misset Metaalbescherming Markelo.
meer dan 43 jaar ervaring. Er zijn tal van redenen om straalwerkzaamheden op locatie uit te voeren. Misset Markelo heeft jarenlange ervaring in het stralen op locatie mobiel stralen. Wij geven u graag advies op maat voor de uitvoering van de werkzaamheden.
Stralen op locatie, reinigen en glazenwassen? Wij zorgen er voor.
Wat uw wens ook is, zakelijk of particulier, in Nederland of over de grens: we leveren een passende en betaalbare oplossing. Wilt u meer weten over stralen, hogedruk reinigen of glazenwassen? Of meteen een offerte? Neem contact op. Scroll naar bovenzijde.
grit, gritstralen. grit, gritstralen.
Meestal wordt met grit gestraald in een speciale ruimte bij een gritstraalbedrijf, maar op locatie is soms ook mogelijk. Dit wordt mobiel stralen genoemd; de aangetaste of vervuilde toplaag van staal, beton, hout en polyester wordt hiermee gereinigd. Nadeel van gritstralen.:
Droogijsstralen Schoonmaakbedrijf Perfekt b.v. Oosterhout.
Droogijs stralen is dus een droge straaltechniek waarbij ook geen residu achter blijft. De zeer sterke reiniging wordt gerealiseerd door een combinatie van 3 effecten, sublimatie, thermisch en mechanisch. Wij hebben vele jaren ervaring in de toepassing van droogijsstralen in tal van toepassingen. Onze ervaren medewerkers zijn zeer bedreven in de techniek en reinigen uw project snel en zonder overlast! Wilt u weten of uw object ook is te reinigen door middel van droogijsstralen? Vraag hier uw offerte aan. Standaard prijzen voor droogijsstralen. motorruimte / frame / versnellingsbak. Deze prijzen zijn inclusief btw, en bij levering en uitvoering op onze locatie in Oosterhout.
Boot stralen en coaten OfferteHaven.nl.
Op die manier wordt het onderwaterschip weer volledig kaal en strak. Dit kan gebeuren in een straalcabine, cabinestralen. Wat ook mogelijk is, is uw boot stralen op locatie mobiel stralen. De boot moet uit het water om te worden gestraald en/gecoat.
Straaltechniek Bouwservice Friesland.
Glasparelstralen wordt bijvoorbeeld voornamelijk gebruikt voor materialen als brons, aluminium, messing en hout. Het veel gebruikte staalgrit. Bouwservice Friesland heeft een aantal mobiele units in huis, waarmee wij elk object op locatie kunnen stralen. Deze mobiele units maken ons flexibel en zelfvoorzienend.
Droogijs straalmachine Stralen Reiniging.
Dagprijzen zijn gebaseerd op huur/gebruik van max. 24 uur en de weekprijzen op huur/gebruik van max. 168 uur, m.u.v. machines met een urenteller; hierbij is de dagprijs gebaseerd op 8 draaiuren en de weekprijs op 40 draaiuren. Voor meer draaiuren geldt een toeslag.
Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. Straal en conserveringsbedrijf Meulendijks Helmond BV.
is gespecialiseerd in stralen waaronder glasparelstralen, schooperen metalliseren, spuiten of natlakken waaronder airless spuiten en poedercoaten. Stralen, ook op locatie. Bij Meulendijks Straal en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. worden 2 verschillende manieren om te stralen toegepast, dit zijn pneumatisch stralen en werpstralen.

Contacteer ons