Op zoek naar naambord boot?

 
naambord boot
 
Hardhouten Naamborden/platen te koop Nieuw Boten.nl.
Ook met dit weer maak ik ze. Tijd om de boot weer wat aandacht te geven met een nieuw hardhouten naambord of een mooi geschenk wellicht? De borden worden snel geleverd, meestal binnen twee tot drie dagen in huis. Alleen zelf nog aflakken ik maak teveel stof.
Naambordje Onze" Jan" Scheepspraet.
Hoi Nu ik mijn bootje aan de buitenkant wat netter heb gemaakt, vind ik het wel tijd voor een naambord." naambord boot" ingetikt op google en toen kreeg ik een aantal mooie voorbeelden te zien. De naam er op gephotoshopped en uitgeprinten met tape geplastificeerd.
Zeilersforum.nl: Houten, gegraveerd naambord 1/1.
Onderwerp: Houten, gegraveerd naambord. Houten, gegraveerd naambord 09 okt 2012 1122: 327983. Ik ben als kado voor mij ouders op zoek naar een mooi houten naambord voor de nieuwe boot. Mijn idee is om zo'n' mooi houten bord te laten maken met gegraveerde/gegutste letters welke evt weer goudkleurig zijn.
Naam in Hout ambachtelijke naamborden en lasergraveren van persoonlijke geschenken.
Verzenden lasergraveren binnen 3 tot 7 werkdagen. Ambachtelijke naamborden ca. 14 dagen of kies voor spoed. Gratis verzenden binnen NL vanaf 100. Menu Zoek Mijn account. Uw winkelwagen bevat geen artikelen. Naambord tekstbord lasergraveren. Baby en Adoptie. Doosjes en kistjes.
Teak houten naambordjes, perfect voor uw voordeur.
C: Vinly en lakken. Uw tekst wordt in uw gekozen kleur met vinyl belettering erop geplakt. Het hout wordt afgelakt in zijdeglans. Teak houten naambord. 35 x 8 cm. Scheepsplanken van teakhout. 46 x 10 cm. Scheepsplanken van teakhout voor Boot, Schip.
Webo Naamborden op Boot Holland 2015 te Leeuwarden.
Van 6 t/m 11 februari zijn wij aanwezig op de 25e editie van Boot Holland in Leeuwarden met een stand van Webo Naamborden. Webo Naamborden is onderdeel van Scheepstimmerbedrijf Schrier. We nodigen u uit om langs te komen op onze stand. En informeren u graag over de vele mogelijkheden voor een uniek en traditioneel houten naambord voor op uw schip, jacht of woning.
Naamplaatjes RVS, zwart, wit en messing laten maken Naamborden.nl.
Ook is het een optie om het op de brievenbus of briefplaat te bevestigen. Het graveren gebeurt met behulp van een moderne laser, zo krijgt u een haarscherpe opdruk. Een naamplaatje is een naambord maar dan in een kleiner formaat.
Naamborden ARC Marine.
2-componenten boot verzorging. Poets wax verzorging. Algemene boot verzorging. Marine Business outlet. Home Teak accessoires Naamborden. Naamplaat No smoking. Naambord 35 cm. Naambord 46 cm. Naambord 60 cm. Naambord 47 cm. Naambord 63 cm. Naambord 92 cm. Naambord 127 cm.
Naambord bestellen bij de Naamborden Site.
Een naambord bestellen gaat niet over 1 dag ijs. Een uniek naambord is een mooie aanvulling voor uw huis, garage, bedrijf of boot. Een naambordje is het herkenningspunt voor uw woning en u wilt deze natuurlijk geheel naar stijl laten maken.
Boten en Schepen vergulden Schitterend.eu.
En wilt u daar een extra chique uitstraling aan meegeven? Dan ik een mooi naambord voor uw boot ontwerpen en met een V-groef frezen, waardoor een 3D-effect ontstaat. Als kersje op de slagroom kan ik de gefreesde letters met bladgoud vergulden.
Woordenlijst N.
Oud Duits woord voor een primitief vaartuig uitgeholde boomstam, later voor een kleine boot in het algemeen. In de eerste helft van de twintigste eeuw vaak een eenvoudig, aan voor en achterzijde nagenoeg gelijkgevormd, beetje schouwachtig, doch puntig uitlopend, vaartuig, al dan niet van een bovenbord voorzien, waarbij voor en achterbord uit niet meer dan een flinke houten klos bestaan.
houten-naamborden.
3 Wij zoeken het hout uit, en zagen en schaven, afkorten het hout. 4 Wij gaan het hout frezen en daarna het naambord afwerken en schuren. 5 Wij gaan op aanvraag het naambord lakken of voorzien van letters in kleur.

Contacteer ons