Resultaten voor boot laten schilderen

 
boot laten schilderen
 
Boot schilderen van onder tot boven Bijdam Watersport.
Informatie over het schilderen van uw boot. Wilt u meer informatie over het schilderen van uw boot? Of wilt u uw boot laten schilderen door onze professionele vakmensen. Neem contact met ons op of bel ons op 075-628 1565. Wij zijn u graag van dienst!
Boot laten schilderen Jachtschilder antifouling Jachtbouw F.Ligtvoet.
Boot laten schilderen. schilderwerk XP Cruiser 340. Jachtschilder met meer dan 30 jaar ervaring. Laat uw boot schilderen door een ervaren jachtschilder, al meer dan 30 jaar ervaring in het conserveren van stalen en polyester schepen. in één en twee componenten systemen.
prijzen Boatcleaners.nl.
op basis van 3750, euro excl. btw per gewerkt uur excl. kilometervergoeding en gebruikte materialen. boot schilderen of spuiten.: op basis van mandagen a 300 euro excl btw per dag excl materiaal kilometervergoeding en. de huur van een spuit of schilderhal.
Jacht, boot of schip op vakkundige wijze laten schilderen of opknappen. Onze schilders zorgen voor snel en mooi resultaat.
Philips Schilderwerken biedt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan. Uw jacht laten schilderen. Eén van de specialismen van Philips Schilderwerken is het schilderen en spuiten van jachten, boten en schepen. Het schilderwerk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers met een flinke dosis vakkennis en oog voor precisie en detail. Wij zijn pas tevreden als het eindresultaat voldoet aan de eisen die aan een professionele jachtschilder gesteld mogen worden.Om dit te bereiken worden hoogwaardige materialen en lakken toegepast in combinatie met moderne applicatiemethodes. Dit kan op locatie, maar ook in één van onze werkplaatsen aan het water in Geldermalsen of in Heukelum. Hoogwaardig materiaal voor het gehele traject. Wij werken met alle moderne materialen en technieken, van casco tot strak schip. Het hele traject kunnen we uitvoeren.: het totale schilderwerk van een nieuwe boot.
Schilderen boten 3x Gorinchem.
Schilder Sneek Veeken Schilderwerken.
Wij werken voor particulieren en bedrijven. Als u kiest voor Veeken schilderwerken bent u verzekerd van kwaliteit. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat opdrachten door mij worden uitgevoerd. Ik, Peter Veeken, heb jarenlange ervaring op het gebied van schilderen en ben gespecialiseerd in.: Boot laten schilderen.
Aluminium boot schilderen SchildersVAK.nl.
Wat is Premium? Home Onderwerpen Vaktechniek Vraagbaak Aluminium boot schilderen. Aluminium boot schilderen. Hartelijk welkom op het Forum van Schildersvak.nl, waar professionals in de schilders en onderhoudsbranche over allerlei onderwerpen discussiëren die met het vak of de branche te maken hebben.
Jachtschilderwerk Veeken Schilderwerken.
Veeken Schilderwerken is in staat de volgende materialen te schilderen.: Professional uw boot laten schilderen. Uw boot laten schilderen door Peter Veeken. Wij staan garant voor kwaliteit, als u kiest voor Veeken Schilderwerken hoeft u zich geen zorgen meer te maken.
Spuiten van polyester jachten Quality Yachtpainting: Jachtschilder Bootonderhoud Boot.
Quality Yachtpainting: Jachtschilder Bootonderhoud Boot. Spuiten van polyester jachten. Spuiten van aluminium jachten. Spuiten van stalen jachten. Reviews en beoordelingen. Locatie Quality Yachtpainting. Quality Yachtpainting is een gespecialiseerd bedrijf in het spuiten van polyester jachten. Als uw jacht een doffe uitstraling heeft en u van plan bent om uw jacht te laten spuiten, dan bent u bij Quality Yachtpainting aan het juiste adres.
UW BOOT LATEN SCHILDEREN SCHEEPSMOTOREN BOEGSCHROEVEN te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Overige Watersport en Boten. UW BOOT LATEN SCHILDEREN SCHEEPSMOTOREN BOEGSCHROEVEN. UW BOOT LATEN SCHILDEREN SCHEEPSMOTOREN BOEGSCHROEVEN. Prijs: Niet van toepassing. 2.496 keer bekeken Status: Actief. Voor schilderwerk aan schepen tot 11 meter en een maximaal gewicht van 13 ton kunnen wij het schilderwerk verzorgen.
Polyester boot laten spuiten of schilderen? Multicoat Seevens.
Een onderhoudsbeurt uitgevoerd door Multicoat Seevens kan ongemakken voorkomen. Om uw polyester boot te laten schilderen of om een algemeen onderhoud te laten uitvoeren, kunt u dus bij ons terecht. Wij beschikken over alle materialen om diverse reparaties uit te voeren.
Jachtschilder.
10.270, Staat uw boot er niet bij? Bel 06 18064826 voor een vrijblijvende offerte. Prijzen alleen geldig indien het verfsysteem van het schip in redelijke staat van onderhoud verkeerd. ________________________________ Zomer aktie 2018 Indien u uw schip in de zomermaanden juni t/m augustus 2018 laat schilderen krijgt u 10 % korting op de vermelde prijs van het schilderwerk. Uit het water halen van het schip. Schip schoonmaken en ontvetten. De romp, opbouw, en daken 2 keer gelakt. Waterlijn en eventueel bies opnieuw opzetten. Loopdekken in de antslipverf. Onderwaterschip 1 laag antifouling. Schip te water laten.

Contacteer ons