Resultaten voor parsun buitenboordmotor

 
parsun buitenboordmotor
 
Parsun 4-takt buitenboordmotor online bestellen 158471 Compass24.
haun Motor Buitenboordmotor Buitenboordmotor benzine Parsun 4-takt buitenboordmotor. laatst bekeken artikel. 2 van 2. Parsun 4-takt buitenboordmotor. In de sterke, economische en veilige buitenboordmotoren van Parsun steekt de modernste 4-takttechnologie. De motortechniek is gebaseerd op de nieuwste technologie en uitvoeringstechnieken.
Parsun buiten Europa.
Parsun Power Machine Co, Ltd werd opgericht in 2001 en het kernteam technologie, geleid door hoofdingenieur, heeft ervaring met buitenboordmotoren sinds 1968 en heeft samengewerkt met OMC de oorspronkelijke fabrikant van buitenboordmotoren van Johnson en Evinrude, samengevoegd door BRP om kritieke componenten voor krachtige buitenboordmotoren eind jaren 90.
Uw nieuwe Parsun 4-takt buitenboordmotor haalt u bij Allesmarine.nl.
Maar het merk Parsun en de Parsun buitenboordmotor bestaat nu al ruim 16 jaar Het verleden van Parsun gaat zelfs terug tot 1968. De kinderziektes, voor zover die er waren, zijn er nu echt wel uit, en het is één van de weinige Chinese imitatie outboard die het zo lang volhoudt en nog steeds bestaat.
Vind parsun op Marktplaats.nl.
Beschrijving: auto thermostaat, 50degree past op de meeste van de buitenboordmotor, vanaf 5 pk tot 115 pk voor yamaha / honda / suzuki, enz.als uw motor 4 takt motor, het normaal gebruikt 60 graden thermostaat product.vervangt voor yamaha / parsun / hidea / powertec / tohatsu / suzui motoren.
Parsun Buitenboordmotor Onderdelen Power Watersports.
Zeer mooie boot van het Italiaanse. Parsun Onderdelen Er zijn geen producten in deze categorie. Parsun buitenboordmotor onderdelen kopen online. Parsun buitenboordmotoren is één van de snelst groeiende Chinese fabrikant van buitenboordmotor onderdelen. De buitenboordmotoren van Parsun zijn van hoge kwaliteit en zijn goed betaalbaar.
Buitenboordmotortest 2015 Buitenboordmotortest 2015 Boten.nl. Buitenboordmotortest 2015. veno.
Ook bij de Magnum sluit het rubber van de kap niet heel netjes, maar minder storend dan bij de Parsun. De schakelhendel voelt een beetje gammel, de starter ligt niet lekker in de hand en de staartvergrendeling werkt zwaar. De bracket daarentegen is van een goede breedte en biedt de mogelijkheid om de stuurstang door de bracketbuis te voeren, de afwerking is over het algemeen in orde en de uitstraling van de motor is best modern en fris. Tijdens het varen toont de motor zich vrij pittig en loopt redelijk rustig bij hogere toerentallen en pakt goed op bij gasgeven. Bij lage toerentallen loopt de Magnum helaas minder prettig en slaat dan ook af en toe af; daarbij is het brandstofverbruik van de Magnum het hoogst in de test. Al met al is de Magnum van de budgetmotoren in deze test wat ons betreft het meest aanbevelenswaardig: vanwege zijn prestaties vooral voor snellere toepassingen zoals een rubberboot of iets dergelijks alhoewel zijn gewicht met 426, kilogram aan de hoge kant is. Informeer voor aankoop wel naar de beschikbaarheid van onderdelen, het dealernetwerk en de garantievoorwaarden. Een bijzondere buitenboordmotor in deze test is de Lehr 9.9.
parsun buitenboordmotor Watersportforum.
Bedenk in alle overwegingen wel dat de nieuwprijs van een Parsun niet veel afwijkt van een hele goede 2e hands motor. 15 berichten aan het bekijken 1 tot 15 van in totaal 170. 1 2 12. Het onderwerp parsun buitenboordmotor is gesloten voor nieuwe reacties.
Parsun buitenboordmotor.
Veel van de onderdelen in de Parsun buitenboordmotor worden tevens gebruikt in Yamaha motoren. De overige niet Yamaha onderdelen schijnen lastig verkrijgbaar te zijn. Wat vinden de bezoekers aan buitenboordmotor-online.nl van de Parsun buitenboordmotor.: Wat vind jij van Parsun buitenboordmotoren?
Bekijk onderwerp Chinese buitenboordmotoren.
Onze mening is als volgt. Een Parsun buitenboordmotor beschikt niet over een origineel Yamaha motorblok zoals veelal wordt beweerd. Soms is het lastig om aan onderdelen te komen en veel reparateurs willen niet aan Parsun beginnen. Daarnaast produceert een Parsun buitenboordmotor meer geluid bij hogere toerentallen.

Contacteer ons