Resultaten voor rubberboot hoes

 
rubberboot hoes
 
Rubberboot hoezen Afdekzeilen Dekzeilen Bateau Bootservice.
Zeilen tentmakers producten. Rubberboot" / Afdekzeil. Afdekzeil voor rubberboot. 150 cm breedte" / Boot hoes. 150 cm breedte. G-Nautics tender boothoes 230-280 cm. G-Nautics tender boothoes 280-320 cm. G-Nautics tender boothoes 320-380 cm. OdeSea Rubberboothoes A Lengte: 226-254, m Breedte: 152, M.
Rubberboot hoes.
Deze beschermt uw rubberboot tegen vuil, regen en zon! Gemaakt van extra sterk polyester van maar liefst 600 denier geen 300 en voorzien van een PU coating om de hoes extra waterdicht te maken. Uiteraard UV bestendig, dus veel minder kans op verkleuring!
Hoes voor de rubberboot RIB-Boten.nl.
Rubberboot met motor. Rubberboot met motor. Home / Hoes voor de rubberboot. Hoes voor de rubberboot. 4000, 5000, incl. Dekzeil voor de ARGO 230, 290, 320, 360, 390 of 460, of voor de RIB 250, 350, 450 of boten van andere merken van gelijke lengte.
Vind boothoes in Watersport en Boten op Marktplaats.nl.
Deze boothoes boat cover is van het kwalitatieve nederlandse merk talamex en dit afdekzeil zorgt er voor dat u wind en regen uit uw boot houdt. Eigenschappen hoes voor het afdekken van een rubberboot, sloep of andere boot de hoes heeft d-ringen zodat deze gemakkelijk aan de boot bevestigd kan worden gemaakt.
HIBO Rubberboothoes Motorhoes Rubberbotenonline.nl.
De Hibo Rubberboothoes past op elke Rubberboot, voor u besteld is het verstandig de maten te controlen. Hoe meet ik mijn Rubberboot? Bij specificaties treft u de afmetingen van de beschikbare maten, deze maten zijn op de volgende manier gemeten.:
Hoes Voor Rubberboot RIB Zware Kwaliteit 600D Rubberboothoes Rubberboten Marktplaats.nl.
De verkoper is toegevoegd aan je Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats. De verkoper is verwijderd uit je Favoriete verkopers. Terug Home Watersport en Boten. Hoes Voor Rubberboot RIB Zware Kwaliteit 600D Rubberboothoes. 8474 x gezien 180 x bewaard sinds 17 mrt.
Vind dekzeil rubberboot op Marktplaats.nl.
Bescherm je rubberboot tegen de zon, regen en vuil. De hoes is strak om de boot te spannen met een bijgeleverd touw dat door de d-ringen gehaald kan worden. Lengte rubberboot: 300-360cm biedt bescherming tegen zon, regen en viezigheid vlak model.
Dekzeil Rubberboot Rubberbootshop.nl.
De boothoes is voorzien van een koord dat zorgt voor een naadloze aansluiting om uw rubberboot. Bij voldoende overlengte is het vaak ook mogelijk om de hoes over uw buitenboordmotor te trekken indien gewenst. Met een goed aangetrokken koord is dit rubberboot dekzeil ook uitermate geschikt voor tijdens het transport.

Contacteer ons